همیشه از بچگی به دنبال یادگیری بودم و یکی از مواردی که در یادگیری آن بسیار کنجکاو بودم و لذت می‌بردم، اصطلاحات جدیدی بود که بزرگترها به کار می‌بردند. یک سری اتفاقات هم همیشه پشت سر هم برای من رخ می‌داد که نظریاتی در باب علتشان برای خودم دارم. مثلاً زمانی که برای اولین بار معنی آن اصطلاح شاخ و خفن را یاد می‌گرفتم و اراده می‌کردم که از این به بعد به کار بگیرمش، آن اصطلاح را طی چند روز آینده چندین بار در زیرنویس انیمه‌ها، در تلویزیون و در صحبت دیگران می‌شنیدم. برایم اتفاق جالبی بود که بعد از یادگیری هر اصطلاح، آن را چندین بار پشت سر هم می‌شنیدم.

الان هم می‌خواهم ادایِ به ظاهر بزرگتر‌ها را در بیاورم و یکی از آن اصطلاحات شاخشان را به کار بگیرم، البته قرار بود به کار بگیرم که اینجا به کار می‌گیرم. می‌خواستم بعد از حذف وبلاگ (که الان نادم و پشیمان هستم!) این اصطلاح را به کار ببرم:

عطای وبلاگ‌نویسی را به لقایش بخشیدم.

[انداختن سر به زیر و اظهار ندامت و پشیمانی]

۴. ارادۀ مصنوعی یا واقعی؟

۳. به کار بردن اصطلاحات شاخ!

۲. رَهیدن از بند زمان

کار ,هم ,اصطلاح ,اصطلاحات ,سر ,یادگیری ,به کار ,را به ,اصطلاح را ,بعد از ,سر هم

مشخصات

تبلیغات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

رویای بیت کوین Bitcoin Dream پرسش و پاسخ وردپرس سایت کیم کالا فروشگاه اینترنتی Lotus Water Psychology سایه وارونه داده پردازی نرم افکار اپیکیشن نت مانی net money مرکز تخصصی گچبری و قالبسازی آذین بیوگرافی ابوالفضل بابادی شوراب گروه هنری اولین اکشن سازان جوان اقیانوس طلایی .:: تنفّس صــــبح ::. شین نویسه خبر شهدای مدافع حرم پایکد نقاشی کشیدن درمان مو کبدچرب Sh.S نمونه سوالات استخدامی بانک تجارت (فروردین 1400) رسانه ارزهای دیجیتال و صرافی Coinex مرکز ماساژ در تهران